Kick Off 8 februari 2018 in De Mythe in Goes

UITNODIGING

Zeeland Theaters stelt op donderdag 8 februari a.s. wederom De Mythe beschikbaar voor de Kick Off van de DELTA Ride for the Roses. Een avond met een lach en een traan.

De organisatie van de DELTA Ride heeft een mooi programma weten samen te stellen. Optredens van cabaretier Robbert-Jan Proos, de musici Goese Patricia Foort, Terneuzense band All4Musical, musicalster Vera de Koster en nieuw voor de DELTA Ride het duo, Annemieke van Weele en Luc Oggel van Sence.

Verder vertelt onderzoekster Rieneke van der Ven over de nieuwe succesvolle behandelingen op het gebied van borstkanker. Dit in voor iedereen begrijpelijke taal.

Tevens worden op deze avond de routes van de DELTA Ride Midden-Zeeland op zaterdag 9 juni, de Zeeuws-Vlaanderen op zondag 10 juni en de routes van de LadiesNightRide op vrijdag 8 juni bekend gemaakt.

Iedereen die de DELTA Ride een warm hart toe draagt is van harte welkom. We zijn allen ambassadeurs en strijders tegen de ziekte kanker.

PS Tijdens de pauze en na afloop zijn er lootjes voor de Jubileumloterij te koop. Schitterende prijsen. De lootjes zijn € 1,00 per stuk.

Toegang is gratis. Wel verplicht aanmelden, middels een mailtje naar: info@deltaridefortheroses.nl u ontvangt dan geen kaart, maar u komt op de gastenlijst.