Franje Onions B.V.

Ride Midden Zeeland (Goes) business

We gaan weer! nu ook in Zeeland!

Inmiddels doen we al weer heel wat jaren mee aan "the Ride" met ons bedrijventeam. Die historie gaat voor de harde kern mannen van team Franje al terug tot 15 jaar geleden. Elk jaar staan we aan de start om ons steentje bij te dragen aan het groter geheel, in gevecht tegen deze verschrikkelijke ziekte. 

Dit jaar hopen we aan de start te staan van de beide edities. Zowel de grote Ride for the Roses, dit jaar in Assen, en nu ook met een delegatie aan de start van Delta ride in juni!

Wij hopen door middel van onze inzet, een bijdrage te kunnen leveren om het vele leed te verzachten.

Wij willen helpen door op de pedalen te staan en geld op te halen. Wil u net als wij een donatie doen? Samen strijden om KWF Kankerbestrijding te steunen in hun strijd tegen kanker.

Voor sommigen van ons gaat het trainen nu echt beginnen...

Samen fietsen wij voor...

... om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.  KWF Kankerbestrijding en wij zijn jou heel erg dankbaar.

Thank you to my Sponsors

Jaap Baas
Donated 100

A.c. Franje
Donated 100

Anonymous
Donated 28

"Erg goed bezig"

Erwin Dek
Donated 25

"Top kerel!"

Wilma Bakx- Van Oosten
Donated 15

"Veel succes Bram, je kunt het! 💪"

Sebastiaan Ven
Donated 12

Jenneke Van Den Bosch
Donated 5

"Topper"

Manella Smal
Donated 5

Anonymous
Donated 1

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF