Brenda Vos

Ride Zeeuws Vlaanderen 
(Terneuzen)

Ik ben vrijwilliger voor...

een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Mijn badges

 

Inschrijving compleet

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Zelf een eerste donatie gedaan

My Updates

Inschrijven

Eindelijk kunnen we ons weer inschrijven voor de Ride. In 2019 voor het eerst meegefietst. In 2018 voor het eerst alles meegekregen. Niet zonder reden.... mijn lieve mama is in mei 2018 overleden op 59 jarige leeftijd, aan de gevolgen van kanker. Een ontzettend heftige en snelle rollercoaster waar we mee in zaten, want kanker heb je niet alleen. Helaas kwam de immuuntherapie te laat, de ziekte was de baas.

Ik hoop dat ik met deze ride, wat kan ophalen, zodat andere mensen niet moeten meemaken wat ik en de familie moesten meemaken. Ik ben er van overtuigd dat immuuntherapie een heel goed medicijn kan zijn, met veel mildere bijwerkingen als chemo. De immuuntherapie is tot stand kunnen komen door oa de opbrengst van de Rides. Dat zegt toch genoeg!

lieve groet, Brenda

Thank you to my Sponsors

Eddie Bogaert
Donated 15

"Hoi nichtje, fijn dat je mee fietst. Ik ook voor de eerste keer! Ik zal je moeder op de bagagedrager bij me hebben. Liefs, nomeneddie. Dank voor je bijdrage."

Mjc Jonkman
Donated 10

Ali
Donated 5

Natasja Dane
Donated 5

"Zet m op poeppie:)"

Gino Van Den Broecke
Donated 5

"Hey Brenda! Heel veel succes!"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF