Desirée Elegeert-Hofman

Ride Zeeuws Vlaanderen 
(Terneuzen)

Ik ben vrijwilliger voor...

een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Mijn badges

 

Inschrijving compleet

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Zelf een eerste donatie gedaan

My Updates

Richard Elegeert!

Voor deze kanjer fiets ik mee. Tot nu toe heeft hij alle Zeeuws Vlaamse edities meegefietst🚴 met begeleiding en soms grotendeels alleen. Helaas heeft hij onderweg hulp nodig.🌭🥛

Voor hem is het tot nu toe extra zwaar 😰geweest met zijn driewielfiets zonder onderstreuning. Hopelijk wordt het straks beter met zijn nieuwe ligfiets. 😀

Mijn wens is dat hij zijn sponsordoel van € 1.000,- haalt 🔝.Dus als je wil sponseren, heel graag, maar doe het dan op zijn account en NIET op de mijne.

Bij voorbaat hartelijk dank. 

 

Thank you to my Sponsors

Kemtechniekhulst
Donated 53

"Go for it!"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF