Steffen Humer

Ride Midden Zeeland (Goes)

Ik ben vrijwilliger voor...

een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.

En voor Serge Hofman, mijn maat die inmiddels overleden is aan kanker. En voor Anja die nu midden in de strijd zit tegen kanker. En voor iedereen die er in de toekomst mee te maken gaat krijgen.

Ik weet dat bedelen binnen je vriendenkring eigenlijk "not done" is maar omdat elke euro er één is doe ik het toch.

Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. KWF Kankerbestrijding en ik zijn jou heel erg dankbaar.

 

Mijn badges

 

Inschrijving compleet

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Zelf een eerste donatie gedaan

Thank you to my Sponsors

Anoesh Vroomman-shahbandarian
Donated 10

"Hey Steffen, Ik was op zoek naar wat info over Serge. Hoorde via via dat hij overleden was. Een klap in mijn gezicht. Ik ben er enorm verdrietig van geweest en denk nog vaak aan hem. Wat een mooie tijd en wat een lieve vent. Hij heeft een kindje en Mabel achtergelaten vernam ik, niet te bevatten. Echt waar. Ik vergeet hem nooit. Ik maak dit kleine gebaar naar hem toe, via jou. Klote ziekte. Succes ❤️"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF