Marco Visser

CEO DELTA
DELTA is al jaren hoofdsponsor van dit bijzondere fietsevenement. Toen ik in april 2017 bij DELTA aantrad als CEO en met de DELTA Ride kennismaakte was ik onder de indruk van de enorme inzet en betrokkenheid van Zeeuwen om samen geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Voor mij was het geen vraag of we ons sponsorschap zouden verlengen.

Lees verder

Jo-Annes de Bat

Gedeputeerde Provincie Zeeland en lid comité van aanbeveling
Een bomvol parkeerterrein, een zoemende werklift waarin de zangeres naar boven gaat. Daarna een kort ogenblik van doodse stilte en dan het lied ‘The Rose’, uitgezongen over de vele fietsers die gereed staan.

Lees verder

René Verhulst

voormalig Burgemeester Gemeente Goes
Emotie wordt kracht Bij de diagnose kanker, was het vroeger vaak fataal. Nu nog is het een dreun, maar gelukkig kan er steeds meer, veel meer. Je kunt genezen. Met veel onderzoek en nieuwe toepassingen worden patiënten goed behandeld, daar is geld voor nodig en daarom is er The Ride.

Lees verder

Ada Grootenboer-Dubbelman

Burgemeester gemeente Goeree-Overflakkee
De diagnose kanker is een doffe dreun die nog lang naklinkt. Daarna begint de strijd, de stille strijd. Gelukkig is het wel zo dat de medische wetenschap steeds meer kennis ontwikkelt om kanker te lijf te gaan.

Lees verder

Ben de Reu

gedeputeerde Provincie Zeeland
Ik mag graag een rondje fietsen, zeker op de racefiets tijdens bijzondere tochten. Eén van de indrukwekkendste tochten is de ( Delta) Ride for the Roses. Als “The Rose” gezongen wordt, zindert de emotie .

Lees verder

Harald Bergmann

Burgemeester Gemeente Middelburg
Het is geweldig dat de Delta Ride for the Roses weer in Zeeland gereden kan worden. Een fietstocht in de strijd tegen kanker. Al fietsend met elkaar beseffen dat plezier hebben in het leven belangrijk is

Lees verder

Jan Lonink

burgemeester Gemeente Terneuzen 
De Delta Ride for the Roses is een evenement waar ik enorm veel sympathie voor heb. Ik vind het geweldig om te zien dat iedereen zijn of haar bijdrage wil leveren in de strijd tegen kanker.

Lees verder

Anton Stapelkamp

voormalig Burgemeester Gemeente Kapelle
Als vaak-fietsende burgemeester van Kapelle- in 2010 reed ik naar Santiago de Compostella - ondersteun ik graag de Delta Ride for the Roses. Ik hoop ook dit jaar weer samen met een aantal familieleden en vrienden uit 'Holland deel te nemen aan de 120 km. Samen een mooie tocht door het prachtige Zeeuwse landschap maken waarvan de opbrengst naar een heel goed doel gaat, wat wil je nog meer?

Marcel Delhez

Burgemeester Noord-Beveland
Als burgemeester van Noord-Beveland ondersteun ik van harte dit prachtige initiatief van de DELTA Ride for the Roses.Een uniek sportief evenement voor jong en oud met als doel veel geld binnen te halen voor dringend noodzakelijk kankeronderzoek bij het KWF. Er is al veel bereikt bij kankerbestrijding maar we zijn er nog niet. We kennen allemaal uit onze eigen kring dierbaren die kanker hebben of hebben gehad of hieraan overleden zijn. Ik steun daarom DELTA Ride for the Roses als ambassadeur!


Arno Witkam

Wethouder Gemeente Borsele

Met gemiddeld 10.000 km per jaar kan ik gerust zeggen dat ik verzot ben op fietsen. Met groot plezier was ik dan ook jarenlang voorzitter van de “EPZ Omloop van Borsele”. De prachtige dijken en wegen door ons landschapspark maken Borsele één van de mooiste Zeeuwse gemeentes om te fietsen. Tijdens iedere rit spelen de weerselementen een belangrijke rol om tegen te vechten.
Dat vechten is ook een onmiskenbaar facet waar mensen die worden getroffen door kanker mee te maken hebben. Als vrienden of familieleden worden getroffen door deze verschrikkelijke ziekte, dan komt het dichtbij jezelf. En zoals velen, heb ik dat ook aan den lijve ondervonden. Je voelt je machteloos, het enige wat je kunt doen is ondersteuning en genegenheid bieden. De Delta Ride for de Roses is daar ook een prachtig evenement voor.
Het fietsen van de Delta Ride for the Roses geeft een ongekend saamhorigheidsgevoel. Met één gezamenlijk doel, strijden tegen kanker. Door onderzoek weten we steeds beter hoe we deze ziekte moeten behandelen en worden de overlevingskansen steeds groter. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we deze ziekte in de toekomst onder controle krijgen. Dat kan alleen als we hier met z’n allen aan werken, in welke vorm dan ook. Dat alles bij elkaar maakt dat ik ambassadeur ben geworden van dit prachtige evenement.

Cees Priem

voormalig wielrenner. 
In 1974 was hij Nederlands kampioen wielrennen op de weg. Na zijn carrière als renner ging hij werken als ploegleider van de TVM-wielerploeg. Hij is namens Libéma Profcycling erin geslaagd de Giro binnen te halen. Priem wist eerder namens Libéma Profcycling een succesvolle lobby af te ronden voor de eerste ritten van de Giro in 2010 en later haalde hij o.a.  de WK (2011) en EK baanwielrennen (2011 en 2013) naar Nederland. Na de succesvolle ritten van de Giro d’Italia in 2010, kon Priem de Italianen weer overtuigen om in 2016 in Nederland te starten. 
Cees draagt de DELTA Ride for the Roses een warm hart toe. Hij wil natuurlijk zoveel mogelijk deelnemers aan de start om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek.