Actueel

Hier vindt u ons actuele nieuws. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn.

12/10/2019

Nieuw bestuur voor DELTA Ride for the Roses

De Zeeuwse fietstocht DELTA Ride for the Roses krijgt een nieuw bestuur. De stichting neemt dat besluit nu het evenement in tien jaar tijd fors is gegroeid. Inmiddels zijn er meerdere fietstochten en jaarlijks meer dan 8000 deelnemers.

Lees verder

15/09/2019

Totaalopbrengst landelijke Ride for the Roses Zeeland 2019

Wij zijn heel trots op de opbrengst van € 852.709,-
Er hebben in totaal: 7.072 deelnemers meegefietst op de 10 km, 25, 50 km en 100 km route.
Iedereen, en met name de vrijwilligers van het comité van de Stichting DELTA Ride for the Roses Zeeland, hartelijk dank!

13/09/2019

Mooie Opbrengst DELTA Ride for the Roses 2019

Het DELTA Ride weekend afgelopen juni was een groot succes. De LadiesNightRide in Goes en de DELTA Ride Zeeuws-Vlaanderen hebben samen € 167.968,- opgebracht. Dit mooie bedrag is gisteren overhandigd aan het KWF en opgenomen in de totaalopbrengst van de landelijke Ride.

Lees verder

10/09/2019

Eddie Bogaert stopt als voorzitter DELTA Ride for the Roses

Eddie Bogaert neemt afscheid van zijn rol als bestuursvoorzitter van de DELTA Ride for the Roses.Sinds 2008, het begin van de Zeeuwse Ride, was hij als vrijwilliger betrokken bij het evenement, de afgelopen 6 jaar als bestuursvoorzitter. Onder zijn voorzitterschap is het evenement uitgegroeid tot één van de grootste evenementen van Zeeland. In 2018 werd met de DELTA Ride for the Roses een record opbrengt van € 212.534 euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Er fietsten toen 6.273 mensen mee in de strijd tegen kanker.

Lees verder

08/09/2019

Organisatiemanager Eveline de Lange stopt na 11 jaar

Eveline heeft met veel liefde en plezier 11 jaar lang de DELTA Ride for the Roses en ook de LadiesNightRide, de StrandRide, Cuisine Machine Ride en de Kick Off georganiseerd. Het wordt nu weer tijd voor iets nieuws. Eveline neemt samen met Eddie Bogaert op 11 oktober afscheid tijdens de jaarlijkse vrijwilligers BBQ. Middels dit bericht wil Eveline alle vrijwilligers, sponsors, artiesten, overheden, hulpdiensten, leveranciers en natuurlijk ook het bestuur, hartelijk bedanken voor de prettige, vaak jarenlange samenwerking. We zien elkaar!

06/09/2019

DELTA StrandRide for the Roses 2019

Bestuursleden Michel Quiten en Marco Bogaards organiseren in december een totaal vernieuwde DELTA StrandRide. Meer informatie volgt z.s.m.

20/06/2019

Een blauwe lucht en blauwe shirts!

Met 649 deelneemsters was het dit jaar een bijzonder geslaagde editie van de DELTA LadiesNightRide.
Heel veel dank aan alle deelnemeemsters, donateurs, sponsors, Patrica Foort, Albertina, Vitas, Gerrie de Wael, Rode Kruis, vrijwilligers, MBTZ, de gemeente, de politie en dank aan iedereen die een bijdrage of inspanning heeft geleverd voor de DELTA LadiesNightRide 2019!

20/06/2019

Zeeuws-Vlaamse opbrengst is spectaculair

De 3e editie van de Zeeuws-Vlaamse Ride was heel nat en daardoor heroisch. Alle deelnemers kunnen met grote trots terugblikken op een geweldige en onvergeterlijke prestatie. Wat een bikkels. De opbrengst was mede dankzij alle donaties een prachtig bedrag. Penningmeester Theo Schouwenaar kon met grote trots de donatie overhandigen aan Arko Hoondert van het KWF.

20/06/2019

Hartelijk dank!

Alle fietsers, vrijwilligers, sponsors, artiesten, masseurs, leveranciers, donateurs: kortom iedereen die de DELTA Ride een warm hart toedraagt, hartelijk dank voor jullie inzet en bijdragen!

20/06/2019

Duizenden nieuwe foto's

We hebben ontzettend veel prachtige foto's ontvangen. Helaas is het technisch niet mogelijk om ze allemaal op de website te plaatsen. Klik op de fotograaf en u kunt kijken in desbetreffend album.

LadiesNightRide vrijdag 9 juni 2018
Johan vd Heijden
Charles Linssen
Carel Bruring

DELTA Ride Midden-Zeeland 9 juni 2018
Johan vd Heijden
Charles Linssen
Carel Bruring
Patrick van Iersel
Erwin de Koster 120 km
Erwin de koster 50 km 1
Erwin de Koster 50 km 2

DELTA Ride Zeeuws-Vlaanderen 10 juni 2018
Louis van der Hooft
Edwin van t Westeinde
Edwin van t Westeinde Teamfoto's

20/06/2019

Onderuit gegaan?

Wij ontvangen vanwege de privacy geen persoonlijke gegevens van het Rode Kruis en het Ziekenhuis.
Toch willen wij aan degene die gevallen zijn iets van ons laten horen. Wie kent er iemand die zich heeft laten verzorgen? Graag ontvangen wij naam en adres van desbetreffende persoon. info@deltaridefortheroses.nl ovv ongeval.

13/06/2019

Remco Wevers op jacht naar een stunt

De Twentse vriend van de DELTA Ride for the Roses, Remco Wevers, laat weer van zich horen! De sympathieke Twentenaar, die vorig jaar bij de DELTA LadiesNightRide zijn charmante partner Nicole Nak ten huwelijk vroeg, zet zijn tanden in een heel bijzondere uitdaging.
Op vrijdag 14 juni 2019 fietst Remco weer vanuit Oldenzaal naar Goes (plm. 300 km) om daar de dames van de DELTA LadiesNightRide aan te moedigen. De andere dag gaat “De Beul uit het Oosten” van start voor de 120 kilometer van de DELTA Ride Terneuzen!

Lees verder

13/06/2019

INFORMATIE voor de 120 km rijders in ZVL

In het Zeeuws Vlaams Advertentieblad van deze week staat een pagina met alle routekaarten van de vier afstanden van de Delta Ride for the Roses. Bij de route van de 120 kilometer staat per abuis gemeld dat de start om 10.30 uur is. Dat moet natuurlijk zijn, zoals op alle aankondigingen en uitnodigingen gemeld: 9.00 uur. Daardoor zijn de stoptijden in Hulst en Bar Goed ook goed.

13/06/2019

Veel plezier!

De organisatie wenst alle deelnemers en vrijwilligers heel veel fietsplezier morgenavond bij de LadiesNightRide in Goes en overmorgen bij de DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen.
Voel je aangemoedigd en gesteund door alle betrokkenen op en langs de routes. Geniet van het mooie landschap en wees trots op je prestatie!

13/06/2019

Stadhuis met uitbouw

Het Stadhuis van Terneuzen is zaterdag de permanence voor de Delta Ride. De lunchpakketten worden er uitgedeeld, de vrijwilligers gebrieft, rugnummers uitgedeeld en pastamaaltijden geserveerd. Voor al die faciliteiten was er een uitbouw nodig: een partytent van 18 bij 8 meter voor de ingang van het stadhuis. Vanmiddag begon de organisatie met de opbouw.

11/06/2019

Fiets op 4 aug mee met de Giro di Schouwen-Duiveland!

Op zondag 4 augustus a.s. wordt de 10e editie van de Giro di Schouwen-Duiveland georganiseerd. Je kunt meefietsen op de 25 km, 50 km of 100 km route. Van de opbrengst gaat o.a. een donatie naar de DELTA Ride for the Roses. Alle deelnemers ontvangen een mooie herinnering, een banaan en een koek. Zaterdagavond een Giro Jubileumfeestje in De Biet. Voorinschrijving via de website kost € 7,50 - zaterdagavond en daginschrijving € 10,00.
https://www.girodischouwen-duiveland.nl/

Lees verder

04/06/2019

Rugnummer overgenomen?

Heeft u een rugnummer overgenomen?
Zet dan uw naam en adresgegevens op het rugnummer. Stuur ook een mailtje naar de organisatie met uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en emailadres en de naam van degene van wie u het rugnummer heeft overgenomen, zodat wij uw gegevens in ons systeem kunnen aanpassen. Dit in geval van calamiteiten.

03/06/2019

Groen licht voor parkeren in Terneuzen

De gemeente Terneuzen heeft vanmiddag na een speciale vergadering van B&W toestemming gegeven om tijdens de DELTA Ride for the Roses bovengronds in het centrum van Terneuzen overal gratis te parkeren. Dat geldt voor de duizenden deelnemers, maar ook voor alle andere bezoekers van Terneuzen op deze dag, zaterdag 15 juni.

Lees verder

03/06/2019

Speciale gasten en verder.....

Speciale gasten: De profvoetballer Rick van Drongelen uit Axel zal op zaterdag 15 juni tijdens de DELTA Ride te gast zijn voor een interview en om handtekeningen uit te delen. De Zeeuw staat nu onder contract van Hamburger SV, maar een overgang naar PSV lijkt dichtbij. Ook de Belgische veldrijdster Jolien Verschuren, een grote naam in haar land, komt als gast meerijden in de DELTA Ride. Jolien is zelf getroffen door de ziekte kanker.

Lees verder

03/06/2019

Pasta voor de BedrijvenTeams

De catering van de rijders in de BedrijvenTeams wordt dit jaar een mega-organisatie. Meer dan 1.000 rijders worden na hun rit verwelkomd in het Stadhuis. Dat betekent een kleine verlichting van de Markt, want daar worden de overige 2.000 rijders verwacht voor een prachtige ambiance na afloop.

03/06/2019

Muziek!

Op de Markt, in de Rozenstraat, in het stadhuis en op het podium worden veel muzikale optredens verzorgd tijdens de dag van de DELTA Ride for the Roses. All4Musical, het huisorkest van de DELTA Ride, zingt en speelt voor de twee starts het nummer The Rose. De organisatie zorgt verder onder meer voor een jazzorkest dat rondwandelt, een zanger en een zangeres in het Stadhuis tijdens de pastamaaltijden en een echte volkszanger na afloop als de cheques zijn uitgereikt.

03/06/2019

Terugblik om in de stemming te komen

Hierbij nog prachtige foto's en films van de DELTA Ridefor the Roses 2018/2017 in Zeeuws-Vlaanderen. Deze foto's en filmps zijn gemaakt door Louis van der Hooft.

27/05/2019

3000e deelnemer Esther van Fraeijenhove!

De 3.000e deelnemer voor de DELTA Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen heeft zich vandaag vrijdag 24 mei om 11.55 uur aangemeld. De 38-jarige Esther van Fraeijenhove is de allerlaatste die zich online via de website van de DELTA Ride heeft gemeld. Daarna is de inschrijving definitief gesloten: aanmelden kan vanaf nu niet meer. ,,Het is een prachtig moment voor de organisatie en een weelde dat we het maximale aantal fietsers op drie weken van de start al hebben bereikt’’, was de eerste reactie van Zeeuws-Vlaams voorzitter Frits Bakker. Theo Schouwenaar, penningmeester van het hoofdbestuur, wreef zich in de handen toen hij de 3.000e deelnemer kon aankondigen: ,,Het wordt niet alleen sportief een groot succes, ook is er een geweldige opbrengst voor KWF kankeronderzoeken op komst’’.

Lees verder

27/05/2019

Fiets mee met de DELTA LadiesNightRide!

De DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen zit sinds vrijdag vol, maar voor de dames is er nog een alternatief. Fiets mee met de DELTA LadiesNightRide op vrijdagavond 14 juni met start en finish op de Grote Markt in Goes. U kunt meefietsen op de 15, 30 of 45 km route.
Alle deelnemers ontvangen een T-shirt, een goed gevulde goodiebag met o.a. een manicuresetje van De Zeeuwse en een bidon van Omroep Zeeland. Verder nog leuke kortingsbonnen en natuurlijk een roos als teken van hoop.

27/05/2019

Donaties!

Sinds vorig jaar is het mogelijk om bij de inschrijving een donatie te doen. De individuele deelnemers en ClubTeam deelnemers van de DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen hebben in totaal € 4.846,- gedoneerd bovenop het inschrijfgeld. Een prachtig bedrag. Alle donateurs hartelijk dank!
Er kan nog steeds gedoneerd worden via de Mollie donatiemodule op de website.
Voor kinderen die een donatie willen doen en donateurs met een bedrag groter dan € 250 is er altijd een plaatsje op het podium om de donatie te overhandigen!

01/05/2019

Tussenstops Zeeuws-Vlaanderen zaterdag 15 juni a.s.

25 km route
De Kaaie in Philippine

50 km route
VV Corn Boys in Sas van Gent
De Kaaie in Phillipine

80 km route
EKVV in Koewacht
Bar Goed in Perkpolder

120 km route
Voetbalclub HVV in Hulst
Bar Goed in Perkpolder

 

01/05/2019

Schrijf in voor 10 mei a.s.

Speciaal voor u:
Groot voordeel indien u vóór 10 mei via de website inschrijft voor de DELTA Ride for the Roses op  zaterdag 15 juni in Zeeuws-Vlaanderen, uw gepersonaliseerde rugnummer via de post bij u thuis.
U hoeft dan dus niet op de dag van het evenement meer in de (lange) rij te staan bij de daginschriijving of om uw rugnummer op te halen. Dat scheelt tijd en ongemak.


Lees verder

01/05/2019

Gezocht: (Dweil)bands

Voor zaterdag 15 juni in Zeeuws-Vlaanderen en voor de landelijke Ride op zondag 15 september in Midden-Zeeland  zijn we op zoek naar enthousiaste (dweil) bands die onze evenementen, eigenlijk de deelnemers,  willen aanmoedigen en vermaken met vrolijke muziek. Dat kan bij de tussenstops, maar ook langs de routes.
Bands die willen optreden op 15 juni  in Zeeuws-Vlaanderen kunnen aanmelden middels een mailtje naar Ilse zvl@deltaridefortheroses.nl en op 15 september in Midden-Zeeland naar Eveline info@deltaridefortheroses.nl

25/04/2019

Klok’uus....de actieve verrassing op het platteland!

Klok’uus is een prachtig, origineel horeca en recreatie bedrijf.
Lekker eten en leuke originele activiteiten en attracties voor kinderen, volwassenen en de zakelijke markt.
Onze grote binnen- en buitenspeeltuin bieden een hoop speelplezier voor de kids. De volwassenen kunnen relaxen in ons gezellige restaurant of een sportieve groepsactiviteit doen.
Voor zakelijke gezelschappen bieden wij vergadermogelijkheden, zoals een zakenlunch of -diner, eventueel in combinatie met een van onze leuke activiteiten.
Op onze website www.klokuus.nl vind u heel veel informatie en leuke foto’s!

24/04/2019

Megaklus op stadhuis

Jan Casteleijn staat met zijn team van de catering op de dag van de DELTA Ride for the Roses voor een megaklus. Het aantal deelnemers in BedrijvenTeams is ongeveer verdubbeld ten opzichte van de vorige edities. Dat betekent voor Jan, met zijn enorme horeca-ervaring, dat hij nog meer deelnemers van de pasta-maaltijd moet voorzien.

Lees verder

24/04/2019

Schrijf snel in voor de Ride op 15 september!

Fiets mee met de landelijke Ride for the Roses op zondag 15 september!
Na een indrukwekkende startceremonie, kunt u deelnemen aan een 10, 25, 50 of 100 km route.
De 100 km route gaat over de Zeelandbrug en de Stormvloedkering en de overige routes door de prachtige Zak van Zuid-Beveland.
Het belooft weer een indrukwekkende dag te worden. Start en finish vanaf de Zeelandhallen in Goes.
Nieuw: het is voordeliger om nu al in te schrijven. En niet te wachten tot de laatste dag. Tot Koningsdag is het € 10,00 goedkoper. https://www.ridefortheroses.nl/schrijf-je-in

Lees verder

23/04/2019

Veiliger op de routes

De veiligheid op de routes van de DELTA Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen wordt dit jaar nog verder geoptimaliseerd. Marc Stam, die voor het eerst de commandopost bemant op het Stadhuis in Terneuzen, heeft de contacten met de start- en finishplaats, alle locaties op de routes en met de wagens onderweg met een nieuw, vernuftig netwerk van portofoons, zodanig verbeterd, dat hij bij alle ongelukjes of calamiteiten onmiddellijk kan optreden.

Lees verder

18/04/2019

Albertina laat van zich horen!

Tijdens de DELTA LadiesNightRide op vrijdagavond 14 juni a.s. verzorgt Albertina samen met DJ Vitas een benefietoptreden. Wij zijn bijzonder blij dat Albertina onze deelneemsters wil verblijden met haar swingende pop- en soulmuziek.

18/04/2019

Supertrots!

De organisatie van de DELTA Ride for the Roses is supertrots op haar penningmeester. Theo Schouwenaar mocht tijdens de Kick Off in de Mythe de Frans Naerebout penning in ontvangst nemen.
Reeds jarenlang zet Theo zich naast zijn inspanning voor de DELTA Ride for the Roses, ook in voor andere goede doelen.

18/04/2019

Meld je aan als vrijwilliger!

Voor de DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen op zaterdag 15 juni a.s. en/of voor de Ride for the Roses in Goes op zondag 15 september a.s.

Onze evenementen kunnen niet plaatsvinden zonder vrijwilligers. Zelfs met een paar uurtjes inzet zijn we allemaal heel erg blij. Vrijwilligerswerk geeft zeer veel voldoening, u bent dichtbij het evenement en u bent in contact met collega's, deelnemers en met publiek. U helpt iets moois tot stand brengen. Een gezamenlijk doel.

Lees verder

25/03/2019

Nieuwe shirtjes voor de Ladies

Vanwege de overstap van geel naar blauw, ontvangen alle deelnemende dames een mooi hemels blauw T-Shirt. En bij terugkomst een rode roos en een goed gevulde hemelsblauwe goodiebag.

Deelname kost slechts € 15,- Schrijf je in en fiets ten bate van KWF Kankerbestrijding.

22/03/2019

Leuk presentje voor de dames!

De dames die op vrijdagavond 14 juni a.s. meefietsen met de DELTA LadiesNightRide op de 15 km, 30 km of 45 km route, ontvangen naast het hiervoor genoemde mooie blauwe T-shirt bij terugkomst ook nog een rode roos als teken van hoop en een goed gevulde goodiebag met een mooi en handig manicuresetje van sponsor De Zeeuwse verzekeringen.

22/03/2019

VIP Bus voor zieke mensen

Artland, een van onze sympathieke sponsors, stelt tijdens het DELTA Ride Zeeuws-Vlaanderen op zaterdag 15 juni a.s. en de landelijke Ride op zondag 15 september a.s  met start en finish in Goes een VIP bus met chauffeur ter beschikking. Deze bus is  speciaal bestemd voor degene die vanwege  ziekte niet in de gelegenheid zijn om mee te fietsen, maar wel graag het evenement van dichtbij mee willen maken. De bus staat bij de startceremonie en de finish. Onderweg worden de fietsers gevolgd en wordt gestopt bij tussenstops.  Wilt u uzelf of iemand anders aanmelden? Stuur dan een mailtje naar info@deltaridefortheroses.nl  met vermelding van de naam van de VIP gast en de naam van de begeleider. Er zijn geen kosten aan verbonden.

21/03/2019

Maximaal 3.000 deelnemers

In het Veiligheidsoverleg is besloten dat er maximaal 3.000 fieters deel mogen nemen aan de DELTA Ride for the Roses ZVL op zaterdag 15 juni a.s. Dit ivm de veiligheid van de hoeveelheid mensen op de Markt en de belasting van de infrastructuur in de binnenstad van Terneuzen. Op zaterdag is er ook nog eens winkelend publiek.

21/03/2019

Startschot Commissaris van de Koning

De heer Han Polman, Commissaris van de Koning is weer bereid gevonden om het startschot in Terneuzen te geven op zaterdag 15 juni a.s. om 9:00 uur.

05/03/2019

Kom ook naar de Kick Off op dinsdag 16 april a.s.!

Hierbij nodigen wij u en uw vrienden en familie uit voor de Kick Off op dinsdag 16 april in Theater de Mythe in Goes. Een gezellige interessante avond met cabaret, muziek, een lach en een traan. Ook vertellen wij u op deze avond alles over de Ride for the Roses (zondag 15 september), DELTA LadiesNightRide (vrijdagavond 14 juni) en de DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen (zaterdag 15 juni).

Vrije toegang!


Graag ontvangen we u in de Mythe, Bleekveld 1 in Goes.
Ook dit jaar wordt Theater de Mythe weer kostenloos aan ons beschikbaar gesteld.
Wilt u erbij zijn op 16 april a.s.?
Meld u hieronder aan.

22/02/2019

Waar fietsen de dames van de DELTA LadiesNightRide voor?

Toos Daemen, UMC Groningen. (Baarmoederhalskanker)
Onze afweer is in staat om kankercellen aan te pakken. Helaas zijn die op hun beurt sluw en scheiden ze allerlei stoffen uit om hun omgeving te manipuleren. En wel op zo’n manier dat de afweercellen worden onderdrukt. Daemen onderzoekt hoe je die onderdrukking ongedaan kunt maken. Dat doet ze in het lab (dus nog niet bij patiënten) voor baarmoederhals- en eierstokkanker. Twee tumortypen waarbij die afweeronderdrukking een groot probleem is. Als haar onderzoek slaagt, wil ze de kennis toepassen in een vaccin voor patiënten.

22/02/2019

DELTA LadiesNightRide in een nieuw shirtje

Op vrijdagavond 14 juni a.s. kunnen de dames weer meefietsen met de 5e LadiesNightRide ten bate van KWF Kankerbestrijding vanaf de Grote Markt in Goes.
Dit jaar geen DELTA Ride Midden-Zeeland, maar wel een LadiesNightRide in Goes op 14 juni en DELTA Ride Zeeuws-Vlaanderen op zaterdag 15 juni. De dames hebben dus de luxe om te kiezen.
Om de LadiesNightRide ook voor de wat sportievere dames aantrekkelijker te maken is er een 45 km route toegevoegd.
Van de deelnemende dames op de 45 km route wordt verwacht dat ze meefietsen op een racefiets of E-Bike. Er wordt namelijk verwacht dat zij net als de deelnemers op de 15 km en de 30 km, om uiterlijk 22:00 uur gefinisht zijn.
De DELTA LadiesNightRide zal er dit jaar heel anders uitzien. Vijf jaar geleden is gekozen voor geel vanwege de Tour de France in datzelfde jaar. Vanaf dit jaar zal de website, het rugnummer en ook het T-shirts, DELTA blauw gekleurd zijn.

08/02/2019

Sponsoravond groot succes!

De sponsoravond van DELTA Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen, aan boord van partyschip Denick II, donderdagavond 7 februari vanuit Terneuzen, is een doorslaand succes geworden. Met 180 genodigden, voornamelijk sponsors uit de kanaalzone, bracht de avond ruim 93.000 euro op.
De avond was als kick-off bedoeld voor de DELTA Ride for the Roses in Zeeuws Vlaanderen op zaterdag 15 juni.

Lees verder

07/02/2019

De Ride for the Roses op BIKE Motion

De Ride for the Roses Zeeland wordt door ons gepromoot bij de stand van de NTFU op BIKE Motion van 1 t/m 3 maart in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Kom je ook naar de grootste fietsbeurs van de Benelux? Als je je kaarten besteld via onderstaande link, dan krijg je korting op de toegang!
KORTING

29/01/2019

Voordeel voor oud-deelnemers Ride for the Roses Zeeland 2019

Wij zetten ons in om van de Ride for the Roses Zeeland op 15 september in Goes een enorm succes te maken en hopen jou daar (ook) te zien. Fiets jij met ons mee door het prachtige Zeeuwse landschap en met het peloton mee over de Zeelandbrug en de Stormvloedkering?
Als oud-deelnemer aan DELTA Ride for the Roses geven wij jou graag de kans om je als eerste in te schrijven voor de Ride for Roses Zeeland. Doe je dit vóór 14 februari? Dat is voordeliger ten opzichte van het reguliere nieuwe dagtarief op 15 september. Op dit moment is de inschrijving exclusief open voor jou als oud-deelnemer. Ná 14 februari gaat de prijs van de inschrijving in fasen omhoog. Heb je vragen of opmerkingen? dan kun je een mailtje sturen naar: info@ridefortheroses.nl

Klik hier om je direct in te schrijven.

 

08/01/2019

Vervroegde opening van de inschrijving wordt beloond

De inschrijving voor de DELTA Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen van 2019 is met een maand vervroegd. Dat is beloond met veel vroege inschrijvingen. Vanaf 1 december staat de teller al op zo’n 600 deelnemers, waarbij het grote, 200 tellende bedrijfsteam dat Dow heeft aangekondigd, is meegeteld. De organisatie dringt aan op zo vroeg mogelijke inschrijving, om rond 1 maart al inzicht te krijgen in het aantal starters. ,,We denken nog lang niet aan een stop, maar de Markt en het Stadhuisplein moeten tijdens start en finish wel veilig zijn. Daar dringen veiligheidsdiensten op aan.’’ Met een hogere inschrijving dan vorig jaar (2.600 in Zeeuws-Vlaanderen), kan naar een eventuele uitbreiding van starts worden gekeken. Schrijf dus snel in, ook als team, op www.deltaridefortheroses.nl
De organisatie in Zeeuws-Vlaanderen is ook volop bezig met de sponsortocht op Denick II op 7 februari a.s.. Veel ondernemers en bedrijven hebben hun deelname en medewerking al toegezegd.

08/01/2019

André en Lilian op recordjacht

Het Terneuzense echtpaar André en Lilian Pieters, twee bekende gezichten van de DELTA Ride for the Roses, gaan hun acties om geld voor KWF in te zamelen nog verder uitbreiden. Vorig jaar stonden André en Lilian op het podium in Terneuzen met een cheque van € 7.320,- opgehaald met acties en collectes door de hele regio. ,,Dit jaar willen we de € 10.000 halen’’, kondigden ze bij het begin van hun actie op 1 december van 2018 aan.
De twee DELTA Ride-ambassadeurs, met de opvallende rode jassen, gesponsord door All Safety, verkopen vanaf 1 januari ook de nieuwe polsbandjes van de DELTA Ride voor 5 euro. ,,Als mensen 5 euro of meer doneren, krijgen ze een bandje, net als de deelnemers met een extra donatie. Maar we zijn met alles blij, ook met kleine donaties in onze collectebus.’’
Het eindbedrag wordt op de dag van de DELTA Ride fort he Roses op zaterdag 15 juni bekendgemaakt op de Markt in Terneuzen.

08/01/2019

TC Axel promoot de DELTA Ride

Tijdens de veldrit van de Toerclub Axel, die zondag werd gereden door 650 deeelnemers, werd in de volle kantine van VV Axel ook de DELTA Ride for the Roses gepromoot. Het spandoek bij de ingang wees op de fietstocht voor KWF van de DELTA Ride op 15 juni 2019 in Zeeuws-Vlaanderen. Bovendien werden flyers gelegd op de tafels, waardoor ook veel Belgische fietsers werden geattendeerd op de Ride.
De TC Axel heeft zich sinds de start van de DELTA Ride in Zeeuws-Vlaanderen achter het evenement geschaard. De Axelse toerclub met zo’n 40 leden is vertegenwoordigd in het hoofdbestuur van de DELTA Ride, doet mee met een groot clubteam en levert een aantal vrijwilligers.

08/01/2019

Voor in uw nieuwe agenda 2019

Valentijnsdag 14 februari 2019
Opening inschrijving Ride for the Roses Zeeland www.ridefortheroses.nl

Dinsdag 16 april 2019 (uitnodiging volgt)
Kick Off in de Mythe in Goes

Vrijdag 14 juni 2019
LadiesNightRide

Zaterdag 15 juni 2019 
DELTA Ride for the Roses editie Zeeuws-Vlaanderen

Zondag 15 september 2019
Ride for the Roses Zeeland

17/12/2018

Prettige feestdagen!

De organisatie van de DELTA Ride for the Roses wenst u en uw naasten hele prettige feestdagen en een voorspoedig, gezond en sportief 2019!

17/12/2018

Kerstgedachte van Oosterschelde Water Resorts

Passend bij de kerstgedachte heeft de directie van Oosterschelde Water Resorts uit Wemeldinge besloten om geen nieuwsjaarsreceptie te organiseren, maar de kosten van de receptie aan de Ride for the Roses Zeeland te doneren. Op deze manier willen ze meewerken aan de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

17/12/2018

Donateurs worden beloond

Bij de inschrijving voor de DELTA Ride Zeeuws-Vlaanderen op zaterdag 15 juni is het mogelijk om een donatie van > € 5,00 te doen. De donateurs worden beloond met één polsbandje per donatie. U ontvangt het blauwe polsbandje, leverbaar vanaf januari, via de post. (In de bijlage de rode versie van 2018).

Geef een inschrijving cadeau! De ontvanger krijgt hiermee een leuke sportieve en gezellige dag, tegelijkertijd ondersteunt u het KWF. Een passender decembercadeau bestaat er bijna niet.
klik hier voor inschrijven en doneren

14/12/2018

Respect voor de natuur bij de StrandRide

Staatsbosbeheer heeft aan de organisatie gevraagd de deelnemers van de DELTA StrandRide te attenderen op de kwetsbare natuur. Hiermee doelt Staatsbosbeheer op de nieuwe duintjes op het Verklikkerstrand tussen de overgang van Strandpaviljoen de Zwaluw en de duinovergang bij Camping de Duinhoeve. Dit is een traject van bijna 3 kilometer. De deelnemers dienen de transportroute te volgen. De oude en nieuwe duinen zijn no go area. Er zijn tijdens de StrandRide Boa’s aanwezig om toezicht te houden op een correcte passage over het strand.

14/12/2018

Omroep Zeeland bij de DELTA StrandRide

Omroep Zeeland maakt opnames bij de DELTA StrandRide op zaterdag 29 december a.s. Er wordt een samenvatting gemaakt. Het tv-programma Evenement van de Week wordt op maandagavond 31 december 2018 op televisie uitgezonden (vanaf 17:15 uur, elk halfuur herhaald). Zie ook: Omroep Zeeland 

23/11/2018

Nick fietst ook met met de DELTA StrandRide

Nick van der Lijke fietst ook mee op zaterdag 29 december a.s. Brian kan helaas wegens verplichtingen elders niet meefietsen.

Jij toch ook? Schrijf nu in

19/11/2018

Rudy in actie voor de DELTA Ride!

Zijn naam is Rudy Rousseau. Hij is geboren met hereditaire spastische paraparese (HSP) Spasme in zijn benen. Drie maanden geleden is hij geopereerd in het Erasmus MC en behandeld met een baclofenpomp. Het revalidatieproces verloopt zeer goed en de resultaten mogen er zijn.
Rudy leest veel en ziet wat er gebeurt als mensen kanker krijgen. Het kan iedereen overkomen in elke leeftijdsgroep.
Velen hebben het niet gered. Helaas geldt dat ook voor een aantal van zijn vrienden en familieleden.
In het kader van zijn revalidatietraining met Urmelon Martis bij Bodyline Healthcenter in Terneuzen, start Rudy op 1 december a.s. met een nieuwe actie voor DELTA Ride for the Roses ten bate van KWF kankerbestrijding. Het is namelijk mogelijk om Rudy te sponsoren.

Wilt u de actie van Rudy ondersteunen?
U kunt doneren!

SAMEN KOMEN WE STEEDS DICHTERBIJ
NL05 ABNA 0414 3255 91
t.n.v Stichting DELTA Ride for the Roses
Met vermelding van : "Actie Rudy Rousseau"

 

Lees verder

24/10/2018

Marco Minnaard fietst mee met de StrandRide

Profrenner Marco Minnaard fietst op zaterdag 29 december a.s. voor de 3e keer mee met de StrandRide. We zijn bijzonder trots dat hij tussen alle wedstrijden en trainingen in, tijd gaat vrijmaken voor de StrandRide ten bate van KWF Kankerbestrijding.
Inschrijving DELTA StrandRide

24/10/2018

voormalig profrenner Koos Moerenhout fietst mee met de StrandRide

Koos Moerenhout fietst voor de 2e keer mee met de DELTA StrandRide op zaterdag 29 december a.s.
Hij is zelf organisator van de Koos Moerenhout Classic. Deze tocht wordt jaarlijks in juni georganiseerd. De routes lopen door het Brabantse en Zeeuwse landschap.

22/10/2018

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat geeft het startschot

We zijn bijzonder content dat gedeputeerde Jo-Annes de Bat, tevens ambassadeur van de DELTA Ride for the Roses het startschot weer geeft bij de 3e editie van de StrandRide op zaterdag 29 december a.s.
Inschrijving DELTA StrandRide

17/10/2018

Contacta van 6 t/m 8 november in de Zeelandhallen. Wij zijn er ook!

LMG Reclamebureau voor Strategie en Creatie, tevens organisatiebureau van de Contacta is zo sympathiek om standruimte aan ons beschikbaar te stellen. We staan op standnummer 1326! In de Oosterscheldehal. Toegang is gratis. U bent van harte welkom.

16/10/2018

Op zondag 15 september 2019 Ride for the Roses Zeeland

In 2019 voor de 3e keer Ride for the Roses Zeeland vanaf de Zeelandhallen in Goes.

We zijn heel trots dat we de landelijke Ride for the Roses weer mogen organiseren. Wij ontvangen alle deelnemers met open armen!

Meer informatie volgt.

16/10/2018

Op zaterdag 29 december 2018 StrandRide

In december organiseren we de 3e StrandRide vanaf Strandpaviljoen Brouw op de Brouwersdam.

Routes van 20 km en 40 km langs de kust van Schouwen-Duiveland. Voorgaande edities hebben zo'n 500 bikkels de tocht voltooid. Het is iets bijzonders om op het strand te fietsen. Zeker in de winter tussen Kerst en Oudjaar. Heerlijk om buiten te zijn.
Nieuw ten opzichte van vorige edities: Start op de verharde weg ipv mul zand, het evenement is op een zaterdag ipv een donderdag en het inschrijfgeld is verlaagd nu € 15,00.

Schrijf snel in!

16/10/2018

Op zaterdag 15 juni 2019 DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen

In het 3e weekend van juni 2019 organiseren we, dit jaar op de zaterdag, de DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen. Met start en finish vanaf de Markt in Terneuzen. 25, 50, 80 en 120 km routes.

1 december a.s. gaat de inschrijving open.

14/06/2018

Huwelijks aanzoek tijdens de LadiesNightRide

Op vrijdag 8 juni jl. reed Remco Wevers voor de vijfde en laatste maal vanuit zijn woonplaats Oldenzaal in één dag naar Goes. Dit keer werd hij vergezeld door zijn vriend Peter Kuijlaars. Voorgaande keren reed hij alleen. Een zware tocht van ruim 300 km.
Dit jaar stonden zijn vrouw en kinderen hem op te wachten in Goes. Het was een weekendje uit voor het gezin want ze komen heel graag in Zeeland. Remco kwam hier al als kind met zijn ouders die beiden aan kanker zijn overleden.
Deze vijfde en voor Remco laatste editie was buitengewoon bijzonder en emotioneel. Nog meer omdat hij een kwartier na aankomst zijn vrouw, met wie hij al dertig jaar samen is ten huwelijk vroeg. Een prachtig moment. Wij wensen Remco, Nicole en hun kinderen Merel en Mees heel veel geluk samen.

12/06/2018

Geslaagde Jubileum editie

Opbrengst 2018 € 212.534,-
ten bate van KWF Kankerbestrijding

LadiesNightRide vrijdag 8 juni
Midden-Zeeland zaterdag 9 juni
Zeeuws-Vlaanderen zondag 10 juni
TOTAAL 6.273 Deelnemers

12/06/2018

Uitslag Loterij Midden-Zeeland

De uitstlag van de Jubileumloterij is bekend. De trekking is verricht door Trias Notarissen in Goes.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Indien u een prijs heeft gewonnen, wilt u dan een foto maken van uw lootje en deze mailen naar: info@deltaridefortheroses.nl ovv Loterij. U ontvangt dan de contactgegevens van de ondernemer die de prijs heeft geschonken. U kunt dan in overleg met de ondernemer de prijs op een voor uw beiden geschikt moment ophalen.

Lees verder

12/06/2018

Uitslag Loterij Zeeuws-Vlaanderen

De uitstlag van de Jubileumloterij is bekend. De trekking is verricht door Trias Notarissen in Goes.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Indien u een prijs heeft gewonnen, wilt u dan een foto maken van uw lootje en deze mailen naar: info@deltaridefortheroses.nl ovv Loterij. U ontvangt dan de contactgegevens van de ondernemer die de prijs heeft geschonken. U kunt dan in overleg met de ondernemer de prijs op een voor uw beiden geschikt moment ophalen.

Lees verder

05/06/2018

Massage

Ervaren sportmasseurs staan zaterdag in de Zeelandhallen en zondag in het Stadhuis klaar om uw benen te masseren.

05/06/2018

Bekendmaking opbrengst 2018

Omdat een tussenstand een vertekend beeld kan geven heeft het bestuur besloten om de totale opbrengst van alle DELTA Ride evenementen bekend te maken op zondag om 16:00 uur in Terneuzen.
Dus geen tussenstand in Goes. Bij alle drie de evenementen voldoende plaats op het podium om donaties te overhandigen.

05/06/2018

Donaties zijn van harte welkom

Heeft u een donatie van meer dan € 250,00 en of iets bijzonders te vertellen? Wij stellen het podium voor u beschikbaar om een cheque met de donatie te overhandigen. Mooi foto momentje.
U kunt uw donatie aanmelden voor Goes tot zaterdag 14:00 uur en zondag voor Terneuzen tot 15:00 uur. U kunt zelf een cheque maken of wij maken er een voor u.

05/06/2018

Wauw een Rozenmotor

Prachtig zo'n uitstraling!
Zowel vrijdag, zaterdag als zondag rijdt de rozenmotor voorop. Houd u er rekening mee dat de rozenmotor bij alle afstanden slechts een paar kilometer voorop rijdt en daarna weer teruggaat naar de startlocatie. Tussen de starts, dus per afstand, zit ongeveer 5 á 10 minuten. De 120 km start om 9:00 uur en daarna met een pauze de 80 km. De 50 km start om 10:30 uur en daarna met een pauze de 25 km. Zorg dat u circa 30 minuten voor de start in de startvakken staat.

05/06/2018

Veiligheid

Het hele DELTA Ride weekend staat het Rode Kruis paraat bij de start en finishlocaties, onderweg op de routes en bij de tussenstops. Zij zijn het hele weekend bereikbaar op 06-53673417. Handig om dit nummer in uw gsm te zetten. Bij panne met de fiets kunt u bellen naar: 06-23105944. Als u ongeveer weet hoeveel kilometer u al gereden hebt op de route waar aan u deel neemt, kunnen wij u makkelijker traceren. Probeer rustig te blijven. Soms moet u even wachten voor dat de hulp arriveert.

05/06/2018

Advies en regels

De DELTA Ride is een toertocht. Dus geen wedstrijd, maar een sportieve fietstocht om geld in te zamelen voor het KWF.
Indien uw gezondheid niet optimaal is raden wij u aan een bekende (buddy) mee te nemen die met u meefietst.
De route wordt gereden over fietspaden en binnenwegen.
U bent als deelnemer van de DELTA Ride for the Roses een gewone verkeersdeelnemer.   
U rijdt op eigen tempo en u respecteert elkaar en andere weggebruikers.

Lees verder

25/05/2018

Tussenstop 120 km MZ

De tussenstop van de 120 km wordt verzorgd door de Agrimarkt en is dit jaar op Tholen bij De Fruithoek.

25/05/2018

Tot 7 juni kunt u via de website inschrijven

Op vrijdagavond 8 juni a.s. de LadiesNightRide: Inschrijven 
Op zaterdag 9 juni a.s. de DELTA Ride Midden-Zeeland: inschrijven
Op zondag 10 juni a.s. de DELTA Ride Zeeuws-Vlaanderen: inschrijven
via de website inschrijven is mogelijk tot 7 juni. Daarna daginschrijving.

25/05/2018

Tussenstop 50 km MZ

De tussenstops van de 50 km is dit jaar bij Fietscafé 't Spulletje in Waarde. Aldaar een optreden van Steelband Apollo uit Wissenkerke.

25/05/2018

Tussenstop 25 km MZ

De tussenstop van de 25 km is dit jaar bij het Dorpsuus in Nisse. Amusementsorkest Humoreske treedt hier op.

25/05/2018

Tussenstops 80 km MZ

De tussenstops van de 80 km zijn dit jaar bij het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp en bij Strandbrasserie De Landing in Baarland met een optreden van de Scheldedweilers.

20/05/2018

Mortiere Toertocht morgen zaterdag 26 mei

TIP Fiets morgen mee met de Mortiere Toertocht, jaarlijks fietsevenement waarmee geld wordt ingezameld voor het Jeugdsportfonds Zeeland. Iedereen die het leuk vindt om te fietsen is welkom op zaterdag 26 mei. De wielertocht heeft vier routes: 30 – 60 – 90 en 120 km en start vanaf Woonboulevard de Mortiere in Middelburg.

Lees verder

16/05/2018

Startprocedure voor Teams ZVL

De 120 km en 80 km deelnemers aan de Bedrijven- en ClubTeams dienen om 8:15 uur in het startvak op het Stadhuisplein te staan. Om 8:30 uur rijden de fietsers richting de Markt. Om 8:45 uur de startceremonie. En om 9:00 uur het startschot door de Commissaris der Koning Han Polman.

De 50 km en 25 km deelnemers aan de Bedrijven- en ClubTeams dienen om 9:45 uur in het startvak op het Stadhuisplein te staan. Om 10:00 uur rijden de fietsers richting de Markt. Om 10:15 uur de startceremonie. En om 10:30 uur het startschot door Burgemeester Jan Lonink.

16/05/2018

Gewijzigde route 120 en 80 km

Vanwege de werkzaamheden bij de sluizen en de veiligheid van onze deelnemers is besloten om de routes aan te passen. De route van de 120 km en de 80 km loopt nu over de Brug van Sluiskil. De routes waren daardoor iets langer en zijn dus ook op andere plaatsen aangepast om de afstand te behouden.

15/05/2018

120 km Tussenstop ZVL

1e Stop Het Klinket in Sasput
2e Stop Sportpark Nieuw Elan in Aardenburg met medewerking van Sanas
3e Stop MCC De Kaaie in Philippine met medewerking van Agrimarkt en Nutswerk

15/05/2018

80 km Tussenstops ZVL

1e Stop VV IJzendijke in IJzendijke
2e Stop MCC De Kaaie in Philippine met medewerking van Agrimarkt en Nutswerk

15/05/2018

50 km Tussenstops ZVL

1e Stop Het Jagershuis in Hengstdijk
2e Stop VV Zaamslag in Zaamslag
En een fruitstop

15/05/2018

25 km Tussenstops ZVL

1 Stop VV Zaamslag in Zaamslag
En een fruitstop

14/05/2018

De Pooter Personeelsdiensten sponsort de DELTA Ride

Vitaliteit is belangrijk. Niet alleen voor de mensen op het kantoor van het leukste uitzendbureau van Zeeland en West-Brabant, maar ook voor de uitzendkrachten. Er is een oproep gedaan naar al onze uitzendkrachten, collega’s en medewerkers om mee te doen. Voor elke deelnemer ligt dan een mooi bedrukt wielershirt klaar in de kleur van De Pooter: rood! Dit past ook nog eens goed bij de kleur van de rode rozen die uitgedeeld worden.

Lees verder

08/05/2018

Bram Houg treedt op bij LadiesNightRide

Ontmoet deze Zeeuwse zanger bij de DELTA Ladies NightRide op vrijdag 8 juni a.s. op de Grote Markt in Goes. Schrijf in dames, het wordt een super gezellige tocht en een prachtige avond! Bram Houg is bekend geworden door zijn succesvolle deelname aan de Voice of Holland.

08/05/2018

Bekendmaking opbrengst om 15:00 uur

De organisatie heeft besloten om de (eind)opbrengst om 15:00 uur bekend te maken ipv om 16:00 uur zoals voorgaande jaren gebeurde. We hopen natuurlijk dat alle deelnemers dan binnen zijn en/of blijven tot minimaal 15:00 uur op het plein voor de Zeelandhallen en op de Markt in Terneuzen.  In Goes is het evenement afgelopen om 16:00 uur. In Terneuzen gaat het feest door ivm het Jazzfestival.

07/05/2018

DNWG fietst mee met groot BedrijvenTeam

 

 

Ruim 100 medewerkers van DNWG en hun collega’s Enduris, Stedin en Joulz fietsen mee met de DELTA Ride for the Roses. Deze sportieve medewerkers zetten zich in voor het goede doel. Men rijdt mee in zowel Midden-Zeeland als Zeeuws-Vlaanderen op verschillende afstanden. In de goodiebag die u ontvangt na de rit vindt u een flyer van DNWG. Bekijk deze flyer goed want u maakt kans op het winnen van een mooie prijs.

 

 

Lees verder

04/05/2018

Meer dan 110 Dow-medewerkers op de fiets in de strijd tegen kanker

 

Op zondag 10 juni staat Dow met een bedrijventeam van 112 deelnemers aan de start van de DELTA Ride for the Roses op de markt in Terneuzen. Het team van Dow is met haar omvang, zwart-rode tenue en internationale karakter een opvallende verschijning tijdens de tocht. Het grootste bedrijventeam dat dit jaar meefietst is een divers gezelschap: van medewerkers uit India die nog maar een paar maanden in Nederland zijn, tot aan collega’s die wekelijks met hun tourclub op de fiets stappen.

 

Lees verder

25/04/2018

Stem op ons! - Four Freedom Award

Vier Vrijheden Awards uitgereikt aan Zeeuwen die iets bijzonders doen voor de Zeeuwse maatschappij. De award-categorieën zijn: vrijheid van meningsuiting, vrijheid van geloof, vrijwaring van gebrek en vrijwaring van vrees. In heel Zeeland konden mensen organisaties, zichzelf of anderen nomineren. Daarna gaan de aanwezigen met elkaar in dialoog over het thema vrijheid.
De nominaties worden beoordeeld door een jury. Daarnaast kunnen ook publiekstemmen worden uitgebracht via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/VC39GMB Stemmen is mogelijk van 24 april tot en met 8 mei 2018.

Wat zijn de vier vrijheden?

Lees verder

06/04/2018

Loterij Zeeuws-Vlaanderen

Ook in Zeeuws-Vlaanderen is men inmiddels gestart met de verkoop van de lootjes. Er zijn prachtige prijzen beschikbaar gesteld. De 1e prijs is een Yakiniku Grill, de 2e prijzen zijn 5 x € 100 winkelen in Albert Heijn ZVL en de 3e prijs is een stoere transportfiets. Kijk voor de overige schitterende prijzen op de website (lees verder). En koop lootjes! Uw geld wordt opgeteld bij de totaalopbrengst en komt ten goede aan het door het KWF geselecteerde wetenschappelijke onderzoek.

05/04/2018

André en Lilian Pieters

Het Belgisch accent verraadt de afkomst, maar verder zijn André en Lilian Pieters zo Hollands als het maar kan. De 71-jarige André en de 70-jarige Lilian zijn al in 1986 naar Terneuzen verhuisd en zijn verweven met de sportwereld en met het vrijwilligerswerk. De DELTA Ride for the Roses, vorig jaar voor het eerst in Zeeuws Vlaanderen gereden, is het evenement waarmee het echtpaar zich nauw verbonden voelt. ,,We zijn supporters geworden van dit prachtige sportevenement voor het goede doel: de KWF kankerbestrijding.’’ Vorig jaar stonden ze na afloop op het podium in Terneuzen, om een cheque van 1900 euro aan te bieden.

Lees verder

05/04/2018

Gegrepen door de DELTA Ride

Marijn en Suzanna van Antwerpen van Art & D-Sign uit Wolphaartsdijk verzorgen sinds 2017 de vormgeving en het drukwerk van de DELTA Ride. Zij waren nog niet echt bekend met ons evenement. Marijn was begin dit jaar gast bij de Kick Off. Sindsdien is het evenement en de doelstelling echt voor hem gaan leven. Hij werd erdoor gegrepen. Marijn heeft zich vervolgens direct aanboden als vrijwilliger. Hij wordt nu lid van het comité en gaat met een groepje vrienden bij de Zeelandhallen helpen bij de op- en afbouw van het evenement.

05/04/2018

ZeelandCare Plastische Chirurgie

ZeelandCare wil graag een bijdrage leveren aan de Delta Ride en schenkt daarom twee botox behandelingen (één locatie, bijvoorbeeld frons óf kraaienpootjes). Eén behandeling is beschikbaar gesteld voor de prijzen van de loterij MZ (er zijn nog steeds lootjes te koop). De andere behandeling gaat in een willekeurige goodiebag van de LadiesNightRide. Dus fiets mee en maak kans op een mooie prijs!

05/04/2018

De Splenter doneert!

Fietsen voor het goede doel met DELTA Ride For The Roses. Een sportieve tocht om geld in te zamelen voor het KWF. Knokken tegen kanker. De Splenter Schoenen draagt graag een steentje bij aan dit goede doel. In de maand juni doneren De Splenter vestigingen in Goes, Terneuzen, Hulst, Oostburg, Sluis en Terneuzen een mooi bedrag per verkocht schoenenpaar. En natuurlijk fietsen ze mee. Samen staan we sterk(er)!

05/04/2018

DELTA Ride ZVL filmfestival Zeeuws-Vlaanderen 11 en 14 april

Toen vorig jaar de DELTA Ride for the Roses voor de eerste keer in Zeeuws-Vlaanderen werd georganiseerd, was dat voor Leen Muller een mooie gelegenheid om sfeerbeelden van dit evenement op te nemen en er een filmpje van te monteren. Omdat hij daarbij alle medewerking van de organisatie kreeg, besloot hij het wat grootser aan te pakken en nodigde een viertal collega's van Videoclub Zeeuws-Vlaanderen uit om ook te filmen. Mede dank zij de medewerking van Betty Piessens, Cor Sol, Johan Sijnesael en John Konijnendijk kwam deze productie tot stand.

05/03/2018

Van Straaten Post actief in het DELTA gebied

Van Straaten Post gaat de verzending van de post van de DELTA Ride aan u bezorgen. Van Straaten Post heeft al een aantal grote Zeeuwse bedrijven gecontracteerd. Het bedrijf wil nu, naast het ondersteunen van ons goede doel, ook van de gelegenheid gebruikmaken om middels sponsoring meer naamsbekendheid in Zeeland verkrijgen.

05/03/2018

Gezocht: Deelnemers die al 10 jaar meefietsen

Voor special op Facebook en op de website zijn we op zoek naar deelnemers die dit jaar voor de 10e keer mee gaan fietsen met de DELTA Ride for the Roses. Vanwege het 10 jarig jubileum willen we aandacht schenken aan de deelnemers met een bijzonder verhaal. U kunt u zelf aanmelden via een mailtje naar: info@deltaridefortheroses.nl t.a.v. Eveline de Lange. Mochten er veel deelnemers aanmelden, dan zijn we helaas genoodzaakt om een keuze te maken.

05/03/2018

Maarten van der Weijden in Goes

Vanwege de Week van de Zorg 12 t/ 17 maart worden er ook in Zeeland diverse activiteiten verzorgd. In revalidatiecentrum Lindenhof in Goes komt Maarten van der Weijden een uurtje zwemmen in het revalidatiebad. Maarten is aan het trainen voor de 11 stedentocht. Wij staan daar ook om de DELTA Ride en de LadiesNightRide te promoten.
Het is dit jaar precies 10 jaar geleden dat Maarten in Goes aanwezig was bij de landelijke editie 2008 in Goes. En 12 maart is een bijzondere dag voor Maarten, omdat op deze datum in 2001 de diagnose acute lymfatiesche leukemie bij hem werd gediagnostiseerd.

26/02/2018

2018: in actie tegen hersenkanker

De opbrengst van de 10e DELTA Ride for the Roses, die dit jaar op 9 en 10 juni (Goes en Terneuzen) op het programma staat, wordt besteed aan onderzoeken naar hersenkanker.

Elk jaar wordt in Nederland bij circa 1.200 mensen een kwaadaardige hersentumor vastgesteld. Het merendeel is tussen de 50 en 75 jaar. Hersentumoren zijn daarmee de 15e meest voorkomende kankersoort. Mannen krijgen iets vaker een hersentumor dan vrouwen.

Lees verder

05/02/2018

Jubileum loterij

Vanwege het 10 jarig jubileum organiseren we dit jaar een Jubileum loterij. Zowel in Midden-Zeeland als in Zeeuws-Vlaanderen worden 10.000 lootjes van € 1,00 per stuk verkocht. Dus totaal 20.000 lootjes.
In zowel Midden-Zeeland als Zeeuws-Vlaanderen worden meer dan 35 mooie prijzen beschikbaar gesteld. Een overzicht ziet u hier onder.
De trekking is op maandag 11 juni 2018. De trekking wordt verricht door notaris de heer P. Platier van Triasnotarissen in Goes.
De winnende lotnummers met vermelding van bijbehorende prijs worden bekend gemaakt via de website, Facebook en de nieuwsbrief.
Op vertoon van het winnende lot kunt u uw prijs afhalen bij het bedrijf dat de prijs beschikbaar heeft gesteld. De verkoop van de lootjes start tijdens de Kick Off.

05/02/2018

Elk jaar beter | BedrijvenTeams

Om deelname met een BedrijvenTeam nog aantrekkelijker te maken, zijn er een aantal extra privileges toegevoegd.
in Zeeuws-Vlaanderen:
- Koffie bij de startvakken op het Stadhuisplein;
- Verbeterd en uitgebreid pastabuffet;

In Midden-Zeeland en in Zeeuws-Vlaanderen:
- Gratis consumptie bij de tussenstop;
- Groepsfoto bij terugkomst tussen 13:00 - 16:00 uur;
- Silicone herinneringspolsbandje;
- Fruit op alle afstanden;
- Bij tussenstops gelegenheid om bidon met water te vullen;

05/02/2018

Kick Off a.s. donderdag in De Mythe in Goes

Er zijn nog enkele plaatsen. Reserveren kan alleen middels een mailtje naar: info@deltaridefortheroses.nl U ontvangt geen kaarten, maar u komt op de gastenlijst.

Klik op lees verder voor het programma!

 

Lees verder

31/01/2018

StrandRide 2018

De StrandRide was afgelopen een uitdaging. De gevarieerde weersomstandigheden, zeker in de winter, zijn best pittig. Dit jaar een stralend zonnetje en een straffe zuidweste wind. Desondanks komen de deelnemers moe en voldaan binnen. Het zijn echte liefhebbers die wel houden van een beetje afzien. Vanwege het parkoers en het winterse element onderscheidt het evenement zich van de andere toertochten. De DELTA StrandRide 2018 wordt georganiseerd op:
- Zaterdag 29 december, dus dit jaar op een zaterdag ipv een donderdag;
- Start voor de 40 km om 10:00 uur en voor de 20 km om 10:15 uur, dus een latere start;
- Start op de weg Brouwersdam, dus verharde ondergrond ipv mul zand;
- HW 7:06 uur en LW om 12:55 uur, zeer gunstig tij;
- Het inschrijfgeld is voor beide afstanden € 15,00, dus lager dan voorgaande jaren;
We doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken en om zo veel mogelijk deelnemers te trekken. Dus neem je fietsvrienden mee!

08/01/2018

Donaties zijn van harte welkom

Het is het gehele jaar mogelijk om een donatie te doen.
Ook het bedrag uit donatieboxen kan via de donatiemodule worden overgemaakt.

Graag met vermelding van uw naam en of locatie van de donatiebox.
https://www.deltaridefortheroses.nl/het-evenement/donaties.html

 

03/01/2018

2018

Wij wensen alle deelnemers, sponsors, donateurs, vrijwilligers en iedereen die zich betrokken voelt bij de DELTA Ride for the Roses een gezond, gelukkig, succesvol, sportief en gezellig 2018

03/01/2018

Routes

Tijdens de Kick Off op donderdag 8 februari a.s. maakt de organisatie alle routes bekend van de DELTA Ride Midden-Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen en de LadiesNightRide.
U kunt aanmelden voor de Kick Off middels een mailtje naar: info@deltaridefortheroses.nl. U ontvangt geen kaarten, maar u komt dan op de gastenlijst.

27/11/2017

In goed gezelschap

Zeeuwse (oud) profrenners fietsen mee met de DELTA Ride for the Roses.
Op donderdag 28 december a.s. wordt de 2e DELTA StrandRide georganiseerd vanaf de Brouwersdam. De deelnemers kunnen kiezen uit de 20 en 40 km.Op de 40 km route rijden Johnny Hoogerland, Brian van Goethem, Nick van der Lijken, Antwan Tolhoek, Koos Moerenhout en hoogstwaarschijnlijk ook Marco Minnaar mee.Een prachtig team van (oud) profrenners fietst voor het KWF. De mannen hebben sinds vorig jaar de smaak van het strandrijden te pakken. Een mooie trainingstocht door weer en wind. Een echte uitdaging.Deelnemers van alle niveaus zijn van harte welkom want het is een toertocht en geen wedstrijd. Wil je ook meefietsen? schrijft dan snel in...

23/11/2017

StrandRideClinic

Op zondag 24 december organiseren we een StrandRideClinic bij Strandpaviljoen Brouw op de Brouwersdam.De Brouw is de start en finishlocatie van de 2e DELTA StrandRide op donderdag 28 december a.s.
De clinic is bestemd voor:Deelnemers die nog twijfelen om zoiets voor het eerst te gaan doen en/of deelnemers die nog wat willen leren.Beiden kunnen hierdoor extra gestimuleerd worden om deel te nemen aan de DELTA StrandRide.Het is heerlijk om in de winter buiten te sporten. Een heel goede conditietraining.Strandrides zijn een uitdaging voor de gemiddelde fietser.Voor de clinic geldt: Samen uit, samen thuis. Deelnemers van alle niveaus kunnen deelnemen. Maximaal 30 deelnemers met eigen fiets, helm en warme kleding.
Te voren inschrijven verplicht.
Kosten € 7,50 voor deelnemers die reeds ingeschreven hebben bij de StrandRide en € 10,00 voor degene die dat niet gedaan hebben. Opbrengst gaat in z’n geheel naar de DELTA StrandRide (dus KWF).
Bij de clinic fietstechniek en behendigheid, onderhoud fiets, kleding en voeding.
Informatie en inschrijven via Facebook “StrandRideClinic”.

Lees verder

09/11/2017

Ter inspiratie! Acties van een school

Alle Respont scholen hebben activiteiten opgezet voor de DELTA Ride for the Roses. o.a. De Veste heeft een Obstacle Run georganiseerd als sponsorloop. Leerlingen legden een parcours af in en rondom de school. Langs water spuitende ouders, over een klimrek, door touwen in de bosjes, over een zeepbaan, springend over hoepels en banden, kruipend door dozen, etc. Dat heeft het mooie bedrag van € 1.150.- opgeleverd.
Vervolgens heeft een deel van het docententeam, tezamen met familieleden en vrienden, meegedaan op zaterdag 10 juni 2017 aan de DELTA Ride for the Roses in Goes. Er is 50 km gefietst. Al met al een mooie prestatie van leerlingen en personeel van SO en SBO De Veste uit Tholen.
Op De Tweern is er in het kader van enkele KWS-doelen een sponsorloop gehouden rond, die bij elkaar € 2.500,- heeft opgebracht.
Een grote groep dames van OdyZee heeft zich in knalgele T-shirts ingezet voor KWF Kankerbestrijding. Zij fietsten mee met de Lady’s Night for the roses.
De scholen en Qwestor hebben in totaal zo’n € 15.000,- opgehaald! Een geweldige prestatie!

30/10/2017

Bedankbrief KWF

We hebben weer een mooie bedankbrief van het KWF ontvangen. Deze brief willen we graag met jullie, deelnemers, donateurs, vrijwilligers en sponsors delen.

Lees verder

18/10/2017

DELTA StrandRide for the Roses donderdag 28 december 2017

De 2e editie van de DELTA StrandRide for the Roses voor ATB en MTB fietsers.
De opbrengst van deze toertocht is bestemd voor KWF Kankerbestrijding.
Liefhebbers kunnen kiezen uit twee afstanden 20 km en 40 km. Prachtige routes vanaf Strandpaviljoen Brouw, over de Brouwersdam via het strand, de duinen en de bossen van Westerschouwen terug naar de Brouwersdam.
Schrijf nu in!

18/10/2017

Kick Off 8 februari 2018 in De Mythe in Goes

Fantastisch programma met muziek en cabaret.
Een onvergetelijke benefiet avond met een lach en een traan.
19:00 uur Inloop met koffie en thee.
19:30 uur Aanvang programma met o.a.
cabaratier Robert-Jan Proos
muziek van Patrica Foort, Vera de Koster, All4Musical, Sence.
Onderzoeker Rieneke van der Ven vertelt over de succesvolle onderzoeken mbt borstkanker.
22:00 uur Afsluiting
Toegang gratis.
Aanmelden vereist: info@deltaridefortheroses.nl

18/10/2017

Inschrijven?

Vanaf 1 januari 2018 kunt u inschrijven voor:
LadiesNightRide op vrijdag 8 juni 2018 - DELTA Ride for the Roses Midden-Zeeland op zaterdag 9 juni 2018 - DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen op zondag 10 juni 2018 - Fiets met ons mee!

09/10/2017

10 Jaar DELTA Ride for the Roses

Dit jaar de 10e editie van de DELTA Ride for the Roses!
van 1 naar 4 evenementen verspreid door heel Zeeland.

07/07/2017

2017 ZVL door Louis van der Hooft

Hierbij de link naar de foto's van fotograaf Louis van der Hooft.

De foto's zijn gemaakt op zondag 11 juni jl. in Zeeuws-Vlaanderen.

http://www.terneuzenstad.com/alle-albums/

16/06/2017

De Strijd gaat door

Stichting Ride for Roses wil de organisatie, partners en álle deelnemers van de Delta Ride enorm feliciteren met het grote succes De nieuwe opzet bleek een schot in de roos. Een prachtig aantal deelnemers en een geweldige opbrengst voor de KWF Kankerbestrijding. Fantastisch!
De strijd tegen kanker gaat door. Er blijft nog zóveel onderzoek nodig om ervoor te zorgen dat niemand meer hoeft te overlijden aan deze verschrikkelijke ziekte. Daarom willen we iedereen die bij de Delta Ride betrokken is geweest van harte uitnodigen om op 3 september a.s. mee te fietsen met de Ride for the Roses in Lansingerland. Een speciale jubileumeditie! Voor de 20e keer komen duizenden mensen samen. Schouder aan schouder. In actie. Voor een morgen voor iedereen. 2 prachtige toerroutes van 25, of 50 km en een cycletour van 100 km zijn uitgezet in het groene gebied. Fietsen in het Rottemerengebied met water, bos en fraaie vergezichten.
Doe mee en fiets door de prachtige wijdse natuur en dorpen net boven Rotterdam. Samen maken we er een prachtige sportieve dag van en steunen we samen de strijd tegen kanker.
We hopen je op 3 september te mogen ontmoeten! Schrijf je dus snel in: inschrijven

14/06/2017

2017 Films

Impressies

12/06/2017

DELTA Ride weekend 2017 groot succes

Opbrengst € 150.808,-

vrijdag 9 juni LadiesNightRide
zaterdag 10 juni DELTA Ride for the Roses Midden-Zeeland
zondag 11 juni DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen

Totaal 6.013 deelnemers

08/06/2017

Pastamaaltijd BedrijvenTeams

De deelnemers van de BedrijvenTeams in Midden-Zeeland kunnen voor de pastamaaltijd terecht in het restaurant van de Zeelandhallen vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur.

De deelnemers van de BedrijvenTeams in Zeeuws-Vlaanderen kunnen voor de pastamaaltijd terecht in het restaurant van het Stadhuis van Terneuzen vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur.

08/06/2017

Heel veel succes!

Wij wensen alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers een hele fijne, gezellige dag vol saamhorigheid en sportiviteit.
We weten allemaal heel goed waar we het voor doen.
Graag tot vrijdag, zaterdag en of zondag!

07/06/2017

Belangrijke informatie voor deelnemers 11 juni Zeeuws-Vlaanderen

 

1e Start 9:00 uur 120 km en 80 km deelnemers
Individuele deelnemers 80 en 120 kilometer stellen vóór 08.45 uur op in het voor hen bedoelde startvak op de Markt.
BedrijvenTeams en ClubTeams 80 en 120 kilometer stellen vóór 08.45 uur op in het voor hen aangeduide vak op het Stadhuisplein.

2e Start 10:30 uur 50 km en 25 km deelnemers
Individuele deelnemers 25 en 50 kilometer stellen tussen 09.30 uur en 10.15 uur op in het voor hen bedoelde startvak op de Markt.
BedrijvenTeams en ClubTeams 25 en 50 kilometer stellen tussen 09.30 uur en vóór 10.15 uur op in het voor hen aangeduide vak op het Stadhuisplein.

 

05/06/2017

Op de juiste tijd naar de juiste startvakken

Bent u deelnemer op de 25 km of de 50 km? Wij raden u aan om pas na de start van de 120 km en de 80 km naar uw startvakken te gaan. Dus vanaf circa 9:30 uur. U dient om 10:15 uur in uw startvak te staan. Dan begint de startceremonie. Dit geldt ook voor de deelnemers van de ClubTeams en de BedrijvenTeams. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

05/06/2017

Heeft u mooie foto's?

Heeft u bijzondere of pakkende foto's met een hoge resolutie gemaakt tijdens de DELTA Ride? en u wilt ze graag delen? Mail ze naar: info@deltaridefortheroses.nl
Wij plaatsen ze graag in een speciaal fotoalbum op de website en/of Facebook. Vanzelfsprekend na goedkeuring.

26/05/2017

Graag uw aandacht voor het volgende

LadiesNightRide vrijdag 9 juni a.s.
Inschrijven vanaf 16:30 uur - start 19:00 uur dit zijn andere tijden dan vorig jaar.
Tot 22:00 uur krijgt u bij de finishstraat een goodiebag en een gele roos. Daarna gaan we opruimen.

DELTA Ride Midden-Zeeland zaterdag 10 juni a.s.
Daginschrijven en ophalen rugnummers vanaf 7:00 uur via de achterzijde van de Oosterscheldehal (vroegere Karting).
Op alle routes gele routepijlen. Bij splitsingen staan bordjes met de afstand en de rijrichting.

Delta Ride Zeeuws-Vlaanderen zondag 11 juni a.s.
Ophalen rugnummers vanaf 7:00 uur in het Stadhuis bij de publieksbalie.
Op alle routes gele routepijlen. Bij splitsingen staan bordjes met de afstand en de rijrichting.
Na de finish fietsenparking aan de Herengracht.

26/05/2017

Omroep Zeeland alle dagen bij de DELTA Ride

Zowel Omroep Zeeland radio als ook Omroep Zeeland televisie zal uitgebreid aandacht besteden aan de DELTA Ride for the Roses. Zo wordt er hard gewerkt aan een reportage waarin te zien is wat er de laatste jaren aan financiële middelen is gegenereerd en wat er op individueel niveau is gebeurd! Daarnaast zal onze regionale zender met een radioverslaggever present zijn op de Ladies Night Ride (9 juni) en op de DELTA Ride for the Roses op 10 juni (Goes). De zender komt met cameramensen naar Terneuzen om daar van alles vast te leggen voor de TV uitzending van "Evenement van de week", die vanaf maandagavond 12 juni op de zender te zien zal zijn. Het bestuur is Omroep Zeeland uitermate dankbaar voor de fijne medewerking! Voor nadere informatie over de zender: www.omroepzeeland.nl

29/03/2017

Vrijwilligers gezocht voor Zeeuws-Vlaanderen

Voor de 1e Zeeuws-Vlaamse editie op zondag 11 juni a.s. zijn we op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers voor diverse functies. Wij zijn op zoek naar mensen voor de op- en afbouwploeg, het maken van lunches, stuarts (wijzen deelnemers de juiste richting op), toezichthouder springkussen etc. Bet u, om welke reden dan ook, niet in de gelegenheid om mee te fietsen? Geef u dan snel op middels een mailtje naar: ingridwojtal@outlook.com onder vermelding van uw naam, uw gsm nummer en (alle) werkzaamheden die u zou willen en kunnen verrichten.

20/02/2017

Opbrengst 2017

Dit jaar gaat de opbrengst van de DELTA Ride for the Roses naar Dr. S. (Sandra) Beijer. Zij doet onderzoek naar de bijwerkingen van prostaatkankerbehandeling. Onderzoek naar de resultaten bij de juiste voeding en extra fysieke training.

 

Lees verder